Junts per Terrassa reclama pressupost per reimpulsar els Agents Cívics

L’Equip de Govern no destinarà cap partida pressupostària pel desplegament dels Agents Cívics a la ciutat. Un projecte per prevenir actes incívics i millorar la convivència ciutadana. Junts per Terrassa presentarà al pròxim ple una proposta de resolució per tirar endavant amb aquest projecte, aprovat per unanimitat en sessió plenària el setembre del 2019.

Segons Junts, aquesta proposta se suma a la resta de projectes aprovats per l’Equip de Govern que després no tiren endavant. D’altra banda Junts per Terrassa presentarà una proposta per la creació d’un Punt Verd escolar. Es tracta de promoure entre les escoles un programa d’educació ambiental amb aspectes relacionats amb la prevenció i gestió de residus i la difusió de la recollida selectiva.

L’ampliació del servei de deixalleria mòbil amb un punt verd escolar per a l’educació mediambiental dels alumnes. Finalment Junts per Terrassa ultima amb l’Equip de Govern, una proposta per aplicar la decisió del Consell Comarcal de demanar al Departament d’Interior que els camions de bombers en desús es pugin traspassar a les Agrupacions de Defensa Forestal.