Img 0864

Junts per Terrassa renova l’executiva que presideix Julio Díaz

El militant de Junts per Terrassa, Julio Díaz, ha estat elegit com a nou president local. La formació política renova la seva executiva local per reforçar el partit de cara a les pròximes eleccions municipals. La formació ha celebrat aquest dilluns una assemblea al Centre Cívic de Sant Pere on s’ha escollit la nova executiva local encapçalada per Julio Díaz. Al seu costat s’ha presentat Lluïsa Romero que ocuparà la secretaria d’organització, Montse Trullàs al capdavant de política municipal, Maria Vilata com a secretària de Comunicació i els vocals Marta Esquerda i Toni Martínez.

La llista ha estat escollida amb el 95 per cent dels vots. D’aquesta manera el comitè executiu combina experiència amb cares noves per afrontar el nou curs polític i consolidar el partit a la ciutat. Tot amb la mirada posada a les eleccions del maig del 2023. Díaz ha dit que «encarem aquesta nova etapa amb molta il·lusió i ganes de treballar al costat dels nostres regidros Meritxell Lluís i Montserrat Caupena i fer créixer el nostre projecte nacional i de ciutat».

També ha refermat el compromís de treballar per una «Terrassa neta, segura i sostenible amb convivència i cohesió social, de progrés i oportunitats per a tothom». A l’assemblea hi ha participat la Consellera de Justícia, Lourdes Ciuró que ha recordat que la independència de Catalunya no arribarà si Junts per Catalunya no obté un ampli suport a les eleccions municipals.

Img 0878Img 0864