Junts per Terrassa presentarà al Ple sobre l’Estat de la Ciutat una moció amb 51 punts

Junts per Terrassa presenta al Ple extraordinari sobre l’Estat de la Ciutat, una proposta de resolució amb 51 punts sobre la seguretat, la neteja i el manteniment o la mobilitat. D’aquests projectes d’acord, 13 són nous i uns 27, ja han estat aprovats pel Ple i no s’han dut a terme, segons denuncia el grup municipal. Per això Junts per Terrassa, i a dos mesos de les eleccions, es mostra crític amb l’apatia del Govern per la seva manca d’ambició i la seva incapacitat per gestionar el dia a dia de la ciutat.

Una de les crítiques més destacades al Govern és per l’incompliment de les propostes de resolució ja aprovades en els plens municipals. De manera que dels 51 punts que es proposen per aprovar en el debat de la ciutat, només 13 són noves propostes per millorar la neteja, la mobilitat, l’ús del català o els eixos comercials.

D’entre tots els punts destaquen dues súpliques: donar resposta i resoldre abans d’acabar el mandat, a totes les instàncies presentades per la ciutadania i executar tots els acords i propostes de resolució amb la seva dotació econòmica corresponent, aprovades en els plens municipals. Junts considera que cal nous lideratges i estratègies per als pròxims quatre anys, i es presenta com l’alternativa sobiranista al Govern de la ciutat.