Junts proposa un minibús pels carrers del centre entre 25 mesures per millorar la ciutat

Junts per Terrassa proposarà en el ple sobre l’Estat de la Ciutat, 25 mesures concretes distribuïdes en cinc àmbits com és la seguretat, el manteniment, la mobilitat, la llengua i l’economia. 25 punts agrupats en una sola proposta de resolució per sotmetre-la a la votació del plenari. Mesures que segons ells reclama la ciutadania i que l’Equip de Govern no hi posa fil a l’agulla per executar-les.

Entre les accions a emprendre destaquen en l’àmbit de la Seguretat, l’aplicació de mesures per reduir la delinqüència habitual i fer més participatiu i corresponsable a la ciutadania en el Consell Municipal de Seguretat. Pel què fa al manteniment urbà i a la neteja, Junts reclama un pla per arranjar les voreres de la ciutat, intensificar la lluita contra l’incivisme i elements de joc inclusiu per tots els parcs de la ciutat.

En Mobilitat, el partit catalanista vol que s’estudiï impulsar un minibús elèctric que recorri els carrers de vianants del centre, una resposta des del tansport públic a la prohibició de circular pels carrers amb els vehicles privats. En el ple de divendres també proposaran la protecció de la llengua catalana en tots els àmbits de la ciutat i fomentar l’economia productiva reduïnt els terminis dels tràmits administratius per a la creació d’ocupació, tal i com ha denunciat una entitat econòmica de la ciutat.