Meritxell Lluís i Montserrat Caupena

Junts ratifica Meritxell Lluís i Montserrat Caupena com a primeres a la llista per a les municipals

L’actual regidora de Junts a l’Ajuntament de Terrassa, Meritxell Lluís, ha estat ratificada per la seva formació política, Junts per Terrassa, per encapçalar la candidatura a les pròximes eleccions municipals. De número dos hi anirà Montserrat Caupena. Els afiliats avalen així l’acord de la formació per concórrer a una llista conjunta a les eleccions del maig del 2023.

D’aquesta manera Lluís es converteix en l’alcaldable d’una formació que en les passades eleccions encapçalava la llista el Conseller a l’exili Lluís Puig. En concret l’acord d’aquest dimecres ha estat ratificat pel 95,35 per cent dels vots dels afiliats a favor. L’acord es va presentar el passat 17 de maig en l’assemblea local i aquest dimecres ha estat ratificat pels militants en una votació telemàtica.

Un cop ratificats els dos primers llocs de la llista falta per concretar la resta de la candidatura. Totes dues candidates han agraït la confiança que «permetrà que Terrassa sigui la capital de la qualitat de vida, el progrés econòmic i la justícia social». Meritxell Lluís ha afegit que treballarà per projectar la ciutat cap al futur d’oportunitats que ens mereixem, i que la tercera ciutat de Catalunya sigui clau en la construcció de la República Catalana.

Per la seva banda, Montserrat Caupena, ha dit que la suma d’esforços sempre ajuda a millorar, en clara al·lusió al compromís de Junts per millorar la vida dels ciutadans i amb la ferma convicció que sumar oportunitats sempre multiplica.