Junts vol que la Generalitat executi la Ronda Nord i en faci una via amable permeable amb el territori

Junts per Terrassa ha tornat a reclamar aquest dimarts la finalització de les obres de la B-40 entre Olesa i Viladecavalls i la connexió de Terrassa amb Sabadell amb la Ronda Nord. Una via que, en aquest tram, la formació imagina de 2+2 carrils, amable, amb accessos a nivell, no segregats, i rotondes, a l’estil de la carretera que uneix Roses amb Figueres o la de Palafrugell amb Calella. El partit creu que aquesta infraestructura permetria pacificar les carreteres del voltant. També demanen que la Generalitat sigui responsable de tots els tràmits i que l’executi.

El missatge l’ha donat sobre el terreny, en el punt on ara mateix finalitza la B-40, a Can Roca. Un fet que, segons la formació, perjudica greument l’economia productiva, la mobilitat i la salut de la ciutadania. Consideren inaudit que el ritme d’execució d’aquestes obres sigui d’un quilòmetre per any i demanen abandonar per sempre la terminologia de Quart Cinturó perquè el seu plantejament inicial ja no s’adiu amb les necessitats del territori.

Per la seva banda, el diputat Ramon Tremosa ha aprofitat per criticar el NO d’Esquerra Republicana a la Ronda Nord en la moció aprovada al Parlament el passat dijous. El polític veu contradictori el seu posicionament, tenint en compte que en les negociacions de fa un any i mig no s’hi van oposar.

Tremosa també ha lamentat que la CUP voti sistemàticament NO a moltes de les mocions que porten al Parlament i ho faci, en moltes ocasions, al costat de formacions com VOX.