Just empat entre San Cristóbal i Manresa que situa els parroquials en quarta posició

Punt molt valuós del CP San Cristóbal davant la visita del CE Manresa (fins a aquesta jornada segon classificat) a Ca n’Anglada. En un partit sense gols, de molta lluita i desgast físic dels dos equips, el quadre d’Oliver Ballabriga ha fet bo l’empat per situar-se quart amb 20 punts, aprofitant la jornada de descans del Vilafranca.

Tom Diawara, amb les seves cavalcades per la banda esquerra, ha estat el jugador més actiu dels parroquials. Tot i així, cap rematada entre els tres pals dels dos equips en el primer temps. L’ocasió més clara, una acció de Tom que quasi acaba amb un gol en pròpia porteria d’Àlex Sánchez.

El San Cristóbal ho ha intentat a la represa i ha estat més a prop del gol. Una falta que ha tret Mario Domingo, massa centrada, ha estat un avís, tot i que Tom ha tingut en les seves botes la millor oportunitat per donar els tres punts al seu equip. El davanter parroquial, però, no ha pogut connectar bé una centrada d’Obispo. El San Cristóbal visitarà el penúltim, el Valls, en la propera jornada.