JxT demana un procés participatiu per establir les bases estratègiques del futur de Terrassa

El grup municipal de Junts per Terrassa presentarà al ple municipal extraordinari sobre el debat de l’estat de la ciutat una proposta de resolució per a que es dissenyi, s’articuli i s’iniciï un procés participatiu amb tota la ciutadania, agents econòmics i socials, entitats, col·lectius i grups municipals de la ciutat que permeti establir les bases estratègiques comunes del futur de Terrassa, tant a curt com a mig i llarg termini.

La formació argumenta que les polítiques municipals han de ser construïdes amb la finalitat d’ajudar a resoldre les necessitats i de fer reals les potencialitats de la seva ciutadania, empreses, entitats i societat civil. Expliquen que això cal fer-ho escoltant, consultant, construint junts però també avaluant-les junts per poder millorar-les i complementarles.

Des de JxT es motren convençuts que Terrassa té capacitat per a superar aquest tràngol i sortir-ne enfortida, però aquest resultat depèn de les decisions preses per cadascú. Per això defensen que s’han de consensuar amb la societat civil unes bases estratègiques que ens siguin comunes.