JxT es proposa combatre la crema de contenidors, el qual considera “un problema endèmic”

Junts per Terrassa denuncia que, en el que portem d’any, ja s’han incendiat una cinquantena de contenidors als carrers de la ciutat. De fet, segons dades d’Eco-Equip i de la Policia Municipal, en els últims 3 anys s’han cremat uns 300 contenidors de manera total o parcial, afectant també a cases i vehicles del voltant. És per això que el partit local presentarà al Ple una proposta per reforçar l’operatiu de vigilància i combatre així un problema que consideren “endèmic”.

Junts per Terrassa també proposa la creació d’un Comitè d’Obres i Seguretat per tal d’establir un protocol de tramitació de projectes, seguiment i millora contínua dels treballs. La iniciativa, que busca la participació de tots els serveis implicats, vol donar resposta a les associacions de veïns afectades per obres a la via pública.

A nivell supralocal, el grup nacionalista presentarà també al Ple del proper divendres una proposta demanant el traspàs integral de Rodalies, així com un acord de Junta de Portaveus contra la repressió que encara pateix l’independentisme català.