JxT presentarà al ple de maig el permís per molèsties menstruals

El grup municipal Junts per Terrassa presentarà al ple municipal del mes de maig un acord de junta de portaveus sobre el permís per molèsties menstruals. Així, les dones treballadores que es trobin malament quan tinguin la menstruació tindrien dret a un permís retribuït no recuperable. JXT vol instat l’Estat espanyol a fer les modificacions necessàries i legislar sobre aquesta matèria.

La formació també ha anunciat dues propostes de resolució. Una, per fomentar la participació ciutadana en l’àmbit educatiu. Per això, demanen que s’estableixen tallers per treballar els valors democràtics amb els mestres d’escoles i instituts i amb els monitors d’esplais i casals.

Aquesta moció s’afegeix a la ja anunciada fa uns dies per a realitzar serveis comunitaris al Centre d’Animals Domèstics. La formació sol·licitarà modificar les ordenances necessàries per a que totes les hores de serveis comunitaris derivades d’infraccions relatives a la tinença d’animals de companyia es dediquin a tasques de neteja i manteniment del CAAD. També demanarà incloure un curs de formació i sensibilització impartit i dissenyat per les entitats animalistes.