Kames Kids, un grup de ‘trail-running’ per a infants

No a tots els nens els agrada el futbol, ni tampoc el bàsquet. N’hi ha que ni tan sols els agrada fer esport però també en trobem que, simplement, els agrada córrer. I què millor que fer-ho en un entorn natural. Això és el que proposa i ofereix Kames Kids, un grup impulsat pel Centre Excursionista de Terrassa que, entre setmana, fa sessions de trail-running per a nens.

Evidentment l’entrenament s’adapta a la seva edat, s’estructura en nivells i incorpora bastants jocs perquè, el més important, és que s’ho passin bé. El bosc i la muntanya ho faciliten.

Les sessions del Kames Kids tenen lloc a Viladecavalls, on hi ha un accés molt fàcil i ràpid al bosc. A hores d’ara ja hi ha apuntats uns trenta-cinc nens i joves d’entre 7 i 15 anys amb diverses motivacions.

Després de dos anys de consolidació aquesta temporada el Kames Kids, que compta amb diversos monitors amb estudis d’educació física, incorpora un grup de tecnificació per aquells nens més grans que volen fer un pas endavant en l’entrenament. De fet alguns d’ells ja han participat en la darrera Vallès Drac Race.