Keiko Ogawa i Albert Vidal presenten al Centre Cultural ‘Assaig sobre la vida’

Després de 15 anys compartint estudi, Keiko Ogawa i Albert Vidal presenten ara al Centre Cultural Terrassa ‘Assaig sobre la vida’. L’exposició es pot veure a l’espai La Galeria fins el proper 8 de maig.

Tots dos, pintors figuratius, reflecteixen la vida des de diferents punts de vista. Keiko Ogawa ho fa de manera interior, amb una presència humana més propera, mentre que Albert Vidal ho fa des de la distància, sobre els espais creats per la humanitat. Actualment les obres dels dos artistes estan exposades en diferents galeries de Catalunya, França i els Estats Units.

La japonesa Keiko Ogawa , establerta a Barcelona des del 2005, es va iniciar en la pintura al seu Tòquio natal. Des que està a Catalunya, la seva obra ha anat evolucionant cap a un realisme intimista, ple de figures solitàries en interiors on sovint destaquen els elements arquitectònics. Les seves composicions i la geometria dels terres hidràulics confereixen un ordre visual que contrasta amb la seva tècnica d’aspecte esbossat i el caràcter abstracte del seva pinzellada. Un univers amb el que l’artista vol transmetre valors com l’espiritualitat, la reflexió, l’observació, l’aprenentatge i la calma.

Per la seva banda, el barceloní Albert Vidal, llicenciat en Belles Arts, mostra un treball centrat en el paisatge, destacant sobretot panoràmiques dels entorns urbans on reflecteix la intervenció de l’home. En les seves obres, destaca una àmplia col·lecció de Barcelona però també ciutats d’Alemanya, Japó, Nova York i deserts i superfícies marines.