Kern Pharma

Kern Pharma continua sent el laboratori de genèrics amb més reputació d’Espanya

Kern Pharma continua sent el laboratori de genèrics amb millor reputació d’Espanya per quart any consecutiu segons el Monitor de Reputació Sanitària de MERCO (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa), que ha presentat els resultats de la vuitena edició.

La companyia ocupa la posició 26 del rànquing general de companyies farmacèutiques amb millor reputació, sent la primera de genèrics i només avançada per les anomenades “big farmas” o per companyies farmacèutiques innovadores que tenen un posicionament molt destacat en certes àrees terapèutiques.

El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) és l’únic estudi independent que analitza la reputació de tota la sanitat espanyola i compta amb l’aval de MERCO, monitor de referència a Espanya i altres catorze països de Llatinoamèrica.

Per elaborar aquest rànquing, MERCO s’ha basat en més de 6.000 enquestes a professionals de l’àmbit sanitari (metges, infermeres, associacions de pacients, gerents d’hospitals, membres de l’administració pública sanitària, responsables de farmàcia hospitalària, informadors de la salut i directius d’empreses farmacèutiques). Al costat d’aquestes avaluacions també s’ha fet una anàlisi de l’àmbit digital i una avaluació de mèrits reputacionals.