Redondeo Nómina 2022 Mi Compañero De Viaje

Kern Pharma dona 16.000 euros a l’associació ‘Mi compañero de viaje’

Kern Pharma ha fet un donatiu de 16.026,74€ a “Mi compañero de viaje”, associació solidària contra el càncer infantil i juvenil, que neix de la iniciativa de dues noies joves que van haver d’aprendre a conviure amb el càncer.

La meitat d’aquesta quantitat ha estat recollida pels empleats de Kern Pharma a través de microdonacions i l’altra meitat per la companyia, que ha doblat la quantitat aconseguida pels col·laboradors. En aquest programa solidari també hi han col·laborat els empleats de Calier, la companyia veterinària del Grup Indukern, del qual forma part Kern Pharma.

La donació total es destinarà a finançar el projecte de recerca “Desenvolupament preclínic d’un nou compost anticàncer basat en la inhibició dels co-receptors de la via Hedgehog”, focalitzat en sarcomes pediàtrics i liderat per investigadors de la Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

El xec s’ha donat a l’Hospital Vall d’Hebron de la mà d’Anna Llopis, responsable de Sostenibilitat de Kern Pharma; Pilar Ortega, empleada de Kern Pharma i membre de la Comissió de Voluntariat Corporatiu de la companyia; Dr. Josep Romà, investigador principal del grup de càncer i malalties hematològiques infantils de la Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR); i Andrea Martí, fundadora de “El meu Company de Viatge”.

El projecte “Arrodoniment de Nòmina” és una iniciativa solidària en què els empleats del Grup Indukern donen voluntàriament la part decimal del seu salari net a aquella organització amb finalitats socials de la seva elecció. Així, la quantia total recollida al llarg del 2021 pels treballadors ha estat doblada per la companyia i s’ha lliurat a aquesta associació de Terrassa, on Kern Pharma té la seu.