Kern Pharma llança ‘Una abraçada per l’Alzheimer” per visibilitzar la seva necessitat afectiva

Coincidint amb el Dia Mundial Contra l’Alzheimer, Kern Pharma posa en marxa la campanya “Una abraçada per l’Alzheimer”. L’objectiu d’aquesta iniciativa solidària és visibilitzar les necessitats afectives de les persones amb Alzheimer i contribuir en els projectes de recerca de la fundació Ace Alzheimer Center Barcelona, ​​amb qui el laboratori col·labora des de fa anys.

Des d’aquesta setmana, qualsevol persona pot col·laborar en aquest projecte i ajudar a la investigació de l’Alzheimer pujant al web www.unabrazoporelalzheimer.com una foto que representi una abraçada. En aquesta pàgina, a més, es pot consultar el comptador d’abraçades per saber l’import de la donació fins a la data o accedir a dades d’interès sobre la malaltia d’Alzheimer.

Kern Pharma convertirà totes les imatges publicades en abraçades solidaris, ja que per cada abraçada virtual donarà 1 euro, fins a un màxim de 5.000 euros. La recaptació es donarà a la fundació Ace Alzheimer Center Barcelona.

El compromís de Kern Pharma amb l’Alzheimer

“Konexión Alzheimer” és el nom de el projecte on la farmacèutica impulsa diferents iniciatives per a persones amb Alzheimer per  millorar la seva qualitat de vida, la dels seus cuidadors i la de les seves famílies. Destaca el nou espai informatiu www.konexionalzheimer.com on els usuaris poden trobar informació sobre què és l’Alzheimer i la demència, la gestió dels tràmits i prestacions que existeixen, consells pràctics per al dia a dia de la persona amb Alzheimer i de la persona que en té cura, a més, de materials  descarregables i un bloc amb contingut d’interès i últimes novetats sobre la malaltia.