Asylum By Rami Be Er Kibbutz Contemporary Dance Company Photo By Eyal Hirsch 8453

Kibbutz Company porta una proposta contemporània sobre la immigració a LaFACT Cultural

La Kibbutz Contemporary Dance Company és una de les formacions més importants del món. Sota la direcció de Rami Be’er, està formada per un elenc de ballarins que es caracteritzen per la seva força i potència i, a la vegada, per la seva sensibilitat i dinamisme en els moviments. La peça ‘Asylum’ (asil) es podrà veure aquest dissabte 30 d’abril, a les 20 h. Estrenada el 2018, la companyia endinsa al públic a un dels problemes més universals: la immigració, els refugiats i el dret d’asil.

Asylum By Rami Be Er Kibbutz Contemporary Dance Company Photo By Eyal Hirsch 8453

Nascut en una família de supervivents de l’Holocaust el 1957, el director artístic Rami Be’er evoca la seva pròpia experiència en conceptes com la pàtria, l’enyorança, la llar i la recerca de la identitat. Per Be’er, tots aquests temes són de gran rellevància per l’ésser humà des d’un punt de vista existencial.

Asylum By Rami Be Er Kibbutz Contemporary Dance Company Photo By Eyal Hirsch 8978

La KCDC va ser fundada el 1973 per Yehudit Arnon, que va situar la companyia en un centre de dansa de primer nivell. Arnon va ser també l’impulsor de l’International Dance Village, un centre de la dansa que és la seu de 100 ballarins israelians i internacionals que formen la Companyia Principal i la Segona Companyia (KCDC 2). També s’hi organitzen estades de dansa i cursos intensius per a ballarins d’arreu del món.