L’11è Torneig Hockey Solidari escalfa motors amb la presentació dels quatre projectes beneficiaris

Esport i solidaritat tornen a unir-se en una nova edició, l’11a, del Torneig Hockey Solidari. La cita tindrà lloc el dissabte 8 de juny a les instal•lacions del CD Terrassa, que agafa el relleu de l’Egara. Com ja sol ser habitual, el tret de sortida ha arrencat amb la presentació dels quatre projectes beneficiaris, que ha tingut lloc aquest dimarts al vespre a Les Pedritxes.

L’AMPA de l’Escola Mare de Déu de Montserrat aposta per una biblioteca tutoritzada. Sota el nom “Vull fer deures. M’ajudes?”, es tracta d’un espai on els alumnes fan els deures a l’acabar les classes de manera cooperativa. Amb “Enganchados”, l’associació ALBA presenta un projecte centrat en la prevenció per als adolescents en relació amb les drogues i altres substàncies. I ho fan difonent missatges a través de les càpsules, vídeos que s’emeten a les xarxes socials.

L’Associació Educativa Can Palet s’ha centrat en un projecte d’extraescolars per a infants i joves en situació vulnerable. Es va deixar de fer el 2014 per falta de finançament i ara es vol reprendre amb el reforç escolar, l’anglès i el multiesport. Finalment el Grup de Colònies Ca n’Anglada invertirà tots aquests recursos en un projecte sociocultural molt individualitzat i centrat en la millora de la higiene personal, adreçat a 70 nois i noies d’aquest barri.

L’Associació Torneig Hockey Solidari amplia la seva família, amb la inclusió del Matadepera 88, afegint-se així als altres quatre clubs: Atlètic, Egara, CD Terrassa i Línia 22.