La 14a Nit dels Nous Professionals premia 17 projectes d’alumnes d’FP

Per primera vegada a la història el nombre d’alumnes de estudien Formació Professional s’iguala als de Batxillerat. El creixement de la FP és una realitat a Catalunya i això demostra que aquesta opció formativa és cada cop més reconeguda.

Aquest dijous s’ha celebrat a la Cecot la 14 edició de la Nit dels Nous Professionals, que promou l’esperit emprenedor i creatiu dels alumnes d’FP. S’hi han presentat 71 projectes: 48 en la categoria d’innovació, 37 en viabilitat empresarial, 24 en economia social i cooperativa, 12 en economia circular i 1 interdisciplinar. D’aquests, 35 han estat convidats a la Nit dels Nous Professionals com a finalistes, sense saber si eren guanyadors.

En total s’han lliurat 17 premis entre els Cicles Formatius de Grau Superior i Mitjà i el Programa de Formació i Inserció.

Projectes de restauració, una digitalització de cates de vi, un centre de formació per simulació, videojocs i una agrobotiga han estat alguns dels projectes guardonats

El Premis dels Nous Professionals estan organitzats per l’Ajuntament i el Consell de Formació Professional de Terrassa amb la col·laboració dels agents econòmics, els sindicats principals, la Generalitat, el Consell Comarcal i el Leitat.