La 15a edició del Terrassa Noves Tendències (TNT) tanca cinc dies d’innovació artística

El Festival Terrassa Noves Tendències ha aterrat aquest cap de setmana a la ciutat oferint al públic tot tipus de vessants artístiques amb l’objectiu de provocar, incomodar, experimentar i divertir a tothom qui ha gaudit algun dels molts espectacles oferts. Una quinzena edició que ha girat entorn la crítica de les inquietuds socials actuals com l’ecologisme, el feminisme, el gènere o l’hegemonia de les noves tecnologies.

Multitud d’egarencs han trobat pels carrers i les places de la ciutat performances i creacions escèniques innovadores amb un protagonisme, major que en d’altres edicions, per al públic infantil.

Una iniciativa que ja s’ha consolidat a la xarxa cultural local que sempre col·labora amb altres institucions, centres educatius, col·lectius locals i ciutadania per tal d’expandir i donar visibilitat als missatges de caire social que es volen llençar des de l’organització.

El TNT d’enguany va engegar el passat dimecres 28 d’octubre i ha posat punt i final aquest diumenge amb els darrers espectacles de la programació.