Yassine Ouhdadi i Marta Romero, guanyadors de la 16a Cursa Santi Centelles

La 16a edició de la cursa de Santi Centelles s’ha celebrat de manera simultània amb la Mitja Marató de Terrassa aquest diumenge al matí amb un recorregut que tenia com a punt de partida i punt d’arribada el Parc dels Catalans.

Aquesta cursa de 5 quilòmetres, que ja s’ha instal·lat a Terrassa com una data assenyalada pels runners de distàncies curtes, ha reprès la seva activitat després de l’aturada per pandèmia el passat 2021.

Una cursa ràpida, en comparació als 21km de la Mitja Marató, que ha acabat amb Yassine Ouhdadi com a guanyador de la categoria masculina amb un temps de tretze minuts i cinquanta-vuit segons. Una victòria aconseguida per aquest atleta marroquí tot i el malentès organitzatiu que l’ha fet creuar la meta per la direcció inversa a la indicada. Tot i així, tenint en compte la ventatge que portava amb el segon classificat, s’ha proclamat campió en la seva primera cursa a Terrassa.

Pel que fa a la categoria femenina, Marta Romero, del club Fisiomonasterio, ha estat qui ha pujat al primer esglaó del podi en un dia i una cursa molt especial per ella. Ha creuat la meta amb un temps de disset minuts i cinquanta-tres segons.

Després de la cursa, en la que han participat corredors de totes les edats, els participants han pogut agafar forces amb begudes i peces de fruita que proporcionaven els voluntaris de l’esdeveniment. Un cop relaxats, els corredors han pogut reunir-se amb els seus acompanyants veure l’entrega de premis.