La 17a cursa Santi Centelles repeteix els guanyadors de la darrera edició en les categories masculina i femenina

La cursa de Santi Centelles, que enguany ha celebrat la seva 17a edició, s’ha dut a terme de manera simultània amb la Mitja Marató de Terrassa aquest diumenge al matí amb un recorregut que tenia com a punt de partida i punt d’arribada el Parc dels Catalans. Jordi Ballart ha fet els honors i quinze minuts després del tret de sortida de la Mitja Marató ha marcat l’inici de la cursa que duu el nom del que va ser un dels encarregats de l’organització de les edicions anteriors de la cursa i membre de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa.

Aquesta cursa de 5 quilòmetres, com en cada edició, ha perseguit l’objectiu de sempre, el de ser una cursa popular i sense categories per edat, que ja s’ha instal·lat a Terrassa com una data assenyalada pels runners de distàncies curtes.

Una cursa ràpida, en comparació als 21km de la Mitja Mara tó, que ha repetit la primera posició tant el la categoria masculina com en la femenina. El primer atleta en creuar la meta, tal i com estava previst, ha estat Yassine Ouhdadi, medalla d’or als Jocs Paralímpics de Tòquio de 2020 amb un temps de 15.37 seguit de Ramon Pons i de David Guiamet.

Pel que fa a la categoria femenina, Marta Romero, del club Fisiomonasterio, ha pujat al primer esglaó del podi un any més en un dia i una cursa molt especial per ella. L’any passat va assegurar als micròfons de Canal Terrassa que penjava les bambes però un any després ha creuat de nou la meta amb un temps 19.12 seguida, a tan sols 3 segons de distància, per Elisabet Martín i a pocs metres Airina Guillen ha aconseguit la tercera posició.

Després de la cursa, que enguany està reconeguda i homologada per la Federació Catalana d’Atletisme i per tant puntua per al Circuit Activa’t, els corredors han pogut hidratar-se amb els avituallaments que oferien les carpes d’organització. Amb la presència de les autoritats encapçalades per l’alcalde Jordi Ballart s’ha posat punt i final a aquest esdeveniment esportiu multitudinari de Terrassa.

Santi Centelles

Marta Romero, del club Fisiomonasterio, ha pujat al primer esglaó del podi amb un temps 19.12

Santi Centelles 2

El primer atleta en creuar la meta ha estat Yassine Ouhdadi, medalla d’or als Jocs Paralímpics de Tòquio de 2020 amb un temps de 15.37