Nirekmokar

La “18a Blues & Boogie Reunion” i la “Old Cats Swing Band” seran les primeres actuacions de la Nova Jazz Cava al 2022

La sortida de 2021 i l’entrada de 2022 venen carregades de més Jazz a la Nova Jazz Cava. El proper 30 de desembre actuarà The Main Hurry amb un format de Jam Session, on en Quim Anglada serà el Saxòfon Alt.

El 2022 s’iniciarà amb el Concert d’Any Nou el mateix dia 1 de gener amb la Old Cats Swing Band, una banda de jazz clàssic composada per sis jazzmen, dels quals tres d’ells han estat, en alguna ocasió, guardonats amb el Premi Jazzterrasman, del festival egarenc, com Josep Ma Farràs, Adrià Font i Pau Casares. Els acompanyaran dos gats vells de les principals bandes barcelonines com Òscar Font i Artur Regada, i Federico Mazzanti al piano.

Els dies 5 i 6 de gener es podrà gaudir de la 18a Blues & Boogie Reunion, la trobada anual de pianistes de blues boogie woogie. Des de Londres vindrà el cantant, pianista i guitarrista, Mike Sanchez, reconegut pel seu carisma i una actitud frenètica davant el seu Rhythm & Blues i Rock ‘n’ Roll. També actuarà l’enèrgic pianista francès, Nirek Mokar, qui forma part de la nova generació del Boogie Woogie. Anke Angel vindrà des dels Països Baixos per aportar una veu femenina a ambdues vetllades, on junt amb el piano mostrarà la seva elegància i sensibilitat. Finalment l’artista barceloní Lluís Coloma i el seu trio no fallaran a les jornades dels pròxims Reis 2022.