La 23a edició de la Mitja Marató ja té cartell

Aquest dimarts s’ha presentat la 23a edició de la Mitja Marató Ciutat de Terrassa i la 17a de la cursa Santi Centelles, de cinc quilòmetres, que es faran el dia 29 de gener. A l’acte també s’ha fet públic el cartell anunciador d’una edició que recupera la plena normalitat després de la pandèmia i manté els principals trets característics.

També s’han donat a conèixer les samarretes que lluiran els corredors de la Mitja, els de la Santi Centelles i pels voluntaris. Una convocatòria que va més enllà del fet merament esportiu per arribar a una vocació social i familiar de la competició. La sortida i l’arribada de les curses es manté al Parc dels Catalans. Els 300 voluntaris vetllaran pel normal desenvolupament de la competició i de les activitats paral·leles que s’organitzen.

Una competició a la qual s’espera la participació de les millors figures internacionals si les lesions els ho permeten. En aquesta edició també es manté la botifarrada popular per a 4.000 persones, una de les activitats més ben valorades segons una enquesta feta entre els participants.

La Festa de la Mitja Marató tindrà lloc el 13 de gener a l’Auditori Municipal, on es farà l’entrega de premis del Circuit Activa’t, les aportacions solidàries i el trofeu Noel Otero. Tot i que 3.000 corredors com en l’última Cursa de les Dones seria una bona participació, els organitzadors no renuncien arribar als 5.000 atletes i que la Mitja Marató tingui ressò més enllà del panorama nacional.

Mitja Marato 2

Mitja 1Mitja 2Mitja 4