La 25a Mitja Marató Internacional de Terrassa canviarà part del seu recorregut

La 25a Mitja Marató Internacional de Terrassa canviarà part del seu recorregut. Menys pujades, una arribada en baixada i un traçat molt més atractiu per intentar de nou assaltar el rècord i apropar-se a l’hora en la prova masculina. L’objectiu no és un altre que convertir la cita egarenca en una de les millors d’Europa.

Aquesta és la novetat més important que el president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, David Otero, ha traslladat a l’alcalde, Jordi Ballart, i a la regidora d’Esports, Sarai Gascón. El circuit evitarà Can Roca, estalviant així part del desnivell positiu ja característic. Aquest cop traspassarà la riera de Les Arenes per anar pels barris de La Grípia i Sant Llorenç.

Reunió de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, aquest dimarts a l’Ajuntament de Terrassa 

S’escurçarà també el tram per la Ronda de Ponent i els últims tres quilòmetres seran en baixada per l’Avinguda de Josep Tarradellas i la Rambla d’Ègara fins arribar al Parc dels Catalans. Aquest es manté com a punt de sortida i arribada. Durant aquest traçat final els corredors passaran per diferents arcs amb sistema LED.

Rècord de la prova

Tot un seguit de canvis per atraure els millors fondistes i rebaixar uns temps que, ara mateix, estan en 1.02.28, la masculina, i en 1.10.35 la femenina, aconseguits en l’edició d’enguany per Mike Boit i Nancy Chepleting.

A més, tots els participants que completin els poc més de 21 quilòmetres rebran una medalla de “finisher” especial d’aquesta 25a edició. L’objectiu de l’organització és superar els 4.000 atletes entre la Mitja i la Santi Centelles de cinc quilòmetres.

La presentació de la prova, que es disputarà el 26 de gener de 2025, serà a LaFACT. També hi haurà diferents activitats paral·leles els dies previs a la cursa.