La 28a Escola d’Estiu de CCOO aborda a Terrassa les formes de la comunicació i les fake news

La 28a Escola d’Estiu de Comissions Obreres de Catalunya aborda aquest any les formes de la comunicació. Se celebra a Terrassa, aquest dimarts i dimecres al Campus de la UPC, i compta amb diverses ponències per analitzar conceptes com la identitat, la credibilitat i les fake news.

Aquestes jornades serveixen per reflexionar sobre els elements estratègics que afecten l’acció sindical. De fet, la comunicació és un dels tres eixos sorgits de l’onzè congrés de CCOO, juntament amb la lluita contra la precarietat i el canvi en la gestió del temps.

L’objectiu és donar eines als membres del sindicat per interpretar la nova realitat del treball i així millorar la seva capacitat de comunicar-se. Sobretot, tenint en compte que Comissions compta am 21.600 persones com a representants al si de les empreses.

El sindicat ha rebut el suport de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, que, en la inauguració de l’Escola d’Estiu, ha destacat la importància de reflexionar sobre la comunicació per entendre com està canviant el món i poder intervenir en el debat social i econòmic.

Les diferents xerrades previstes aborden temes com el concepte de marca, les identitats en xarxa i la gestió dels perfils socials, així com l’exposició de diverses experiències sindicals.