La 2a Jornada Solidària impulsa la inclusió i la diversitat funcional

Els Castellers de Terrassa han celebrat aquest diumenge la segona edició de la Jornada Solidària, a la Plaça del Progrés. L’acte, organitzat conjuntament amb entitats que realitzen una tasca social a la ciutat, permet donar a conèixer la feina que porten a terme aquestes entitats, així com recaptar recursos perquè puguin continuar amb la seva activitat.

La Jornada Solidària d’enguany ha anat en benefici de sis entitats diferents, entre les quals Prodis, Fupar i l’Esplai Els Globus, entre d’altres. D’aquesta manera els Castellers de Terrassa reforcen el seu compromís amb el teixit associatiu de la ciutat i refermen el valor de la solidaritat, tan arrelat en el món casteller.

Durant tota la jornada, s’han organitzat diverses activitats per a grans i petits amb l’objectiu de fomentar la inclusió. L’acte també ha comptat amb l’actuació dels Castellers de Terrassa i dels Castellers de la Il·lusió, una colla vallenca que cerca la inclusió de persones amb diversitat funcional al món casteller.

Una txaranga popular, una demostració de hip-hop i el concert del grup local Sons Blaus han clos la segona edició d’aquesta Jornada Solidària 2018.