La 32a Festa del Medi Ambient de Terrassa es centra en la salut i els microplàstics

El Parc de Vallparadís ha acollit aquest diumenge la tradicional Festa del Medi ambient amb el lema “Salut i microplàstics” en la que ha suposat la seva 32a edició. Com ja és tradició, la setmana del Medi Ambient es viu intensament a la ciutat amb multitud d’activitats, conferències i tallers amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de reduir els residus pel bé del planeta però també pel bé de les persones.

Entre les entitats participants hi hem pogut trobar l’Obserbatori de l’Aigua de Terrassa, ADENC, el voluntariat forestal o l’entitat ecològica l’Egarenca entre d’altres. A part de les carpes informatives els més menuts han tingut el seu espai per a experimentar i jugar mentre aprenen la importància de tenir en compte totes les nostres accions que poden afectar la nostra propia salut o la del planeta en el que vivim.

Una de les activitats programades ha estat un cocurs de relats breus on la natura ha estat la protagonista. Durant l’entrega de premis l’alcalde Jordi Ballart ha estat l’encarregat de lliurar els reconeixements pertinents als escriptors de diferents instituts de la ciutat.