La 39a Temporada BBVA de Dansa porta a la FACT 15 espectacles d’estils variats

Aquest matí els membres de la companyia Acosta Danza assajaven junt amb les ballarins del Programa d’Alt Rendiment, algunes de les coreografies que aquest divendres i dissabte estrenaran a la Factoria Cultural de Terrassa. Una oportunitat única de veure ballar al director de la companyia cubana que per primera vegada actua a Terrassa. Una proposta amb destacades coreografies de reconeguts artistes amb el ritme i el color d’un marcat segell caribeny.

Aquest dimecres s’ha presentat la 39a Temporada BBVA de Dansa a la Factoria Cultural de Terrassa. Una programació que durant tot l’any vinent portarà 15 espectacles de dansa clàssica, contemporània i flamenc, en un intent de mostrar la dansa des del més ampli ventall d’estils. La temporada s’enceta el febrer amb un recuperat Rèquiem de Mozart amb la companyia de Maria Rovira que com cinc espectacles més, actuarà amb la música en directe.

També es podrà veure la fusió d’estils de la dansa espanyola que proposa Antonio Najarro o el Russian State Ballet que portarà el mes de març el clàssic d’El llac dels cignes. A l’abril arribarà la Kibbutz Contemporany Dance Company que presenta una reflexió a partir de l’Holocaust. Després de l’èxit en passades temporades, torna el maig a Terrassa la companyia Ailey II que en les seves creacions coreogràfiques fusiona l’esperit i l’energia per mostrar el millor talent de la dansa nord-americana.