La 3a Cursa Vicente Ferrer recapta fons per a la ciutat índia d’Anantapur

La 3a edició de la cursa solidària Vicente Ferrer s’ha celebrat aquest diumenge al matí entre el Parc del Nord i la plaça Vicente Ferrer amb un rècord de participació. Fins 350 participants han corregut els 5 quilòmetres que marcava la ruta que passava pel Passeig 22 de juliol i la Rambla d’Ègara.

Una cursa solidària i no competitiva amb un preu de 12 € per a participar-hi que es podia escollir si es feia corrent o caminant. Els organitzadors els ha omplert d’orgull veure tanta varietat de participants i tanta predisposició a passar-ho bé amb amics o família,

Des de l’organització que han conformat el Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa i la Fundació Vicente Ferrer s’ha perseguit l’objectiu de recaptar fons per ajudar a construir una nova colònia de 40 cases per a 40 famílies, que actualment estan vivint en «chavolas» de canyes i roba i també ajudar a garantir aigua potable a Anantapur. Es tracta d’una població de la part amb menys recursos de l’Índia que viu enmig d’una pobresa extrema i on l’esperança de vida és de 42 anys.

Els participants, un cop han arribat a meta, han pogut hidratar-se i menjar alguna peça de fruita o fruits secs per recuperar-se de l’esforç.