La 3a edició de la Marató Solidària de SomRiures atén 119 pacients de manera gratuïta

Aquest dissabte ha engegat la tercera edició de la Marató Solidària de Som Riures. Una iniciativa solidària feta a les instal·lacions del Centre Dental Les Escoles que durant la primera jornada ha vist entrar i sortir centenars de pacients acompanyats dels seus familiars. En els dos dies que durarà la campanya d’enguany, celebrada aquest dissabte i el vinent, s’han atès a nens i nenes d’entre dos i dotze anys com en les altres edicions, però enguany els adults també han pogut gaudir de tractaments gratuïts.

El darrer any va ser el segon cop que es feia aquesta campanya i es va tractar nens i nenes de l’Esplai de la Fàbrica de Can Tusell. Vist l’èxit del 2021 i 2022 l’associació ha fet tradició d’aquesta iniciativa solidaria anual. L’edició d’aquest any s’ha dut a terme amb un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació Som Riures. Un acord que permet, des de setembre de l’any passat donar cobertura bucodental als col·lectius més vulnerables de la ciutat gràcies als Serveis Socials, qui detectaran i ajudaran als casos amb més necessitat.

En l’edició d’enguany s’espera que passin pels boxs del Centre Dental Les Escoles un total de 119 pacients amb situació de vulnerabilitat.

Una iniciativa solidària que espera convertir-se en referent i ajudar, any rere any, a les persones que necessitin atenció odontològica i no els sigui fàcil accedir a ella.