220124 Cartell Ttf22

La 3a edició del Terrassa Tria Futur estrenarà el format presencial el 10 i l’11 de març

Per primera vegada des del seu naixement l’any 2020, Terrassa Tria Futur comptarà amb una part presencial. Aquesta fira sobre formació i orientació laboral ja es va concebre d’inici com un esdeveniment presencial. Llavors, però, va arribar la pandèmia i va obligar a replantejar-ne el format. Ara que les circumstàncies són millors que en les dues primeres edicions, l’Ajuntament ha decidit fer el pas amb una tercera edició que serà híbrida. Mantindrà les xerrades virtuals, però incorporarà dos dies amb estands presencials al Recinte Firal. Serà els dies 10 i 11 de març, com a colofó final a una programació que arrencarà amb la Mostra d’Ensenyament.

La Mostra d’Ensenyament, amb 20 anys d’història, queda ara integrada dins del programa de Terrassa Tria Futur i arrencarà el 2 de març. Per primera vegada, se celebrarà simultàniament a tres centres cívics de la ciutat: Alcalde Morera, Francesc Macià i Francisca Redondo. Els alumnes de 4t d’ESO hi trobaran sessions d’orientació laboral i acadèmica.

La Mostra s’allargarà fins al 9 de març i el dia 7 ja arrencaran al web les xerrades virtuals del Terrassa Tria Futur. Els vídeos queden guardats i amb accés lliure. Actualment ja se’n poden consultar més de 250 sobre oficis, titulacions, experiències d’estudiants i recursos per buscar feina entre d’altres temes.

Finalment, els dies 10 i 11 de març serà quan se celebrarà al Recinte Firal la part presencial del Terrassa Tria Futur. Els estands físics estaran repartits en tres àmbits: centres d’estudis, entitats i empreses. Al seu torn, les empreses també s’agrupen en tres categories considerades per l’Ajuntament “cadenes de valor representatives de la ciutat”: salut, energies renovables i tèxtils. La previsió és que hi participin una seixantena d’empreses. A l’espera de poder comptar visitants per primera vegada, l’edició anterior del Terrassa Tria Futur es va tancar amb 21.334 visualitzacions dels continguts.