La 3a edició del Vegan Fest es trasllada al setembre a Vallparadís i tindrà abast internacional

Encara falten cinc mesos però ja tenen bona part de l’organització encarrilada. El cap de setmana del 17 i i 18 de setembre la cultura vegana s’apoderarà de Terrassa amb el tercer Vegan Fest, fent un salt important respecte les dues edicions anteriors, d’èxit considerable. La primera al 2020 va ser telemàtica, l’any passat al Centre de la ciutat i ara es desplaça al Parc de Vallparadís amb vocació internacional. Vol esdevenir el festival més gran d’aquestes característiques que es fa a Europa amb el valor afegit que es farà a l’aire lliure.

Serà gratuït i omplirà la zona del escenari, al sud del Parc, amb una setantena de parades. La majoria d’alimentació però enguany també n’hi haurà de cosmètica, moda i calçat, sempre amb productes que no tinguin cap origen animal. Complementaran els estands tallers, activitats infantils, xerrades i demostracions culinàries. El veganisme va més enllà de la cuina.

El Vegan Fest es dirigeix precisament a les persones que no són veganes amb l’objectiu d’atraure-les cap aquesta filosofia donant-los a conèixer els beneficis de practicar-la.

El veganisme s’està estenent a Europa però a Catalunya té més tirada el vegetarianisme. Moltes persones prefereixen eliminar primer només el consum de carn i peix i més endavant plantejar-se el pas a l’alimentació vegana.

Vegan Fest Cartell