La 41a edició del Carnestoltes de Terrassa omple els carrers de gresca

La gresca i la disbauxa han envaït els carrers de Terrassa aquest dissabte a la tarda amb la celebració de la rua de Carnestoltes. Un total de 25 comparses han participat en aquesta gran festa, on s’hi ha pogut veure disfresses de tot tipus.

La rua sortia de l’estació del Nord a tres quarts de sis de la tarda encapçalada per la comparsa oficial de La Baixada, guanyadors de l’any passat. Després de desfilar per davant del jurat al Raval de Montserrat, el recorregut ha finalitzat al Parc dels Catalans. Enguany, la periodista de Canal Terrassa Mariona Tomàs ha estat l’encarregada de llegir un pregó amb to reivindicatiu.

Posteriorment, al Recinte Firal, els participants han pogut gaudir del sopar de comparses, seguit del tradicional ball de màscares. I a la mitja part s’ha donat a conèixer el veredicte del jurat. La comparsa guanyadora de la 41a edició del Carnestoltes de Terrassa ha estat la protagonitzada per Arte and Dance. Amb el títol “Prou Cremats”, els integrants d’aquesta escola de dansa, música i teatre s’han disfressat d’arbres i bombers per formar un bosc ple de vitalitat. En segona posició han quedat els ninots de vudú de la colla dels Duendes i, en tercera, la comparsa de la Romeria dels Sants Ovaris, amb una nova reivindicació feminista.

Un any més, el Carnestoltes ha servit per fer passar una bona estona a grans i petits, en una jornada de caràcter festiu i, com sempre, amb un punt transgressor.