La 4a edició de la Cursa de les Dones se celebrarà el 22 d’octubre

La Cursa de les Dones arriba aquest any a la seva quarta edició. Se celebrarà el proper 22 d’octubre i comptarà amb un ampli programa d’activitats complementàries durant tot el cap de setmana. A més, afegeix al seu nom el de Diari de Terrassa, que commemora així el seu 40 aniversari i patrocina l’esdeveniment.

L’Associació Esportiva Mitja Marató, organitzadora de la cursa, vol enfortir en aquesta edició el trinomi esport – ciutat – solidaritat. Per això, en el marc d’una gran festa dissabte 21 a l’Hotel Don Cándido, ha organitzat uns tallers per ajudar les dones més vulnerables de la ciutat. A més, es destinarà a Oncolliga la recaptació de les inscripcions.

Els dorsals per a la Cursa de les Dones, prèvia inscripció, es podran recollir divendres i dissabte a les instal·lacions de Decathlon. El mateix dissabte es presentarà l’himne de la cursa de les dones i al matí s’organitzarà una cursa infantil i un concurs de dibuix. La Ràdio Municipal de Terrassa hi serà present amb un programa especial presentat per Mariona Tomàs.