La 4a Edició del concurs d’Idees Innovadores per a reptes socials ja té guanyadors

La Xarxa d’Innovació Social del Vallès Occidental ha fet públic els quatre guanyadors de la 4a Edició del concurs d’Idees Innovadores per a reptes socials. Per la seva originalitat i el seu gran valor social el jurat ha decidit premiar: Càtering social:”menjar bo i just”, Arte Paliativo, Bicinity Eco-lògic i Resident Odontologia.

Tots ells són projectes de caire social molt innovador i aborden el repte de generar ocupació de manera sostenible mitjançant activitats d’impacte social. Els guanyadors rebran deu hores d’assessorament personalitzat per part d’una consultora externa i una aportació econòmica de 2.500 euros que els permetrà madurar el projecte i tirar endavant el seu model de negoci. L’acte de lliurament de premis es portarà a terme el dia 13 de desembre a les 10 h Centre d´Empreses Industrials de Can Roqueta (Sabadell).

La resta de finalistes, que no han estat premiats, també seran assessorats i podran treballar el seu model de negoci i tenir accés a recursos d’altres administracions locals del territori.

En tots dos casos, tant els guanyadors com els finalistes, comptaran amb el suport del Consell Comarcal que els ajudarà a promocionar i difondre els seus projectes a través de la Xarxa d’Innovació Social.