La 5a Terrassa Street Art s’endinsa en el món del circ

Ja ha començat la cinquena edició del projecte Terrassa Street Art, una iniciativa d’art comunitari i dinamització cultural que compta amb la direcció artística de Barcelona Clàssic Concert (BCC).

Al llarg d’un mes, es duran a terme un seguit de tallers per iniciar els i les participants en el cant coral, les arts escèniques, la dansa o les arts visuals, entre altres disciplines artístiques. Els tallers, que es duran a terme a diferents equipaments municipals i arribaran a tots els districtes de la ciutat, són gratuïts i estan oberts a tota la ciutadania, principalment, a infants i joves.

En total, s’han programat 14 tallers entre el 17 de febrer i el 16 de març, d’aquests. L’objectiu és apropar el fet cultural al conjunt de la ciutadania, facilitar-ne la participació i l’accés, així com oferir la possibilitat als i les participants d’adquirir coneixements, compartir experiències i convertir-se en protagonistes d’aquest projecte de cohesió social i dinamització territorial a través de la cultura.

El Terrassa Street Art d’aquest any culminarà amb l’exhibició de l’espectacle participatiu i interdisciplinari “Òpera Circus”. Una obra que ens endinsarà en el món del circ i que comptarà amb la participació de Laura Coll (dansa aèria, teles i cèrcol), Danielo (aerial straps, rueda cyr), Xavi Vaxi (faquir i mag), els cantants d’òpera Laia Camps i Joan Martínez Colás, a més de totes i tots els participants en el projecte a través de la seva assistència als tallers.

L’espectacle “Òpera Circus” es podrà veure en dos passis previs el 20 de març a les 18.30 h al Casal Cívic de Can Parellada i el 23 de març a les 18.30 h al Centre Cívic Municipal Avel·lí Estrenjer. L’espectacle final es podrà veure al Teatre Principal el divendres 27 de març a les 19 h.