La 6a Cursa Solidària per a la Infància arriba amb dos nous premis

El pròxim dia 24 es farà una nova edició al voltant de parc Vallès de la cursa Solidària per a la Infància per recaptar fons per lluitar contra la pobresa infantil i jovenil. Per sisè any, la recaptació anirà pels diferents programes socioculturals del Centre d’Esplai Guadalhorce, organitzadora de la cursa. L’acte de presentació s’ha fet aquest dimecres a l’Hotel Terrassa Park amb el suport de reconeguts atletes d’èlit del Club Natació Terrassa.

La principal novetat de la cursa d’aquest any són dos nous premis, l’un per el corredor més veterà i l’altra per a l’entitat amb més participants. La cursa per a majors de 14 anys sortirà i arribarà a Parc Vallès amb un recorregut de 5 quilòmetres que arrencarà a partir de dos quarts d’onze. La cursa infantil fins als 13 anys començarà a dos quarts d’una del migdia.

L’objetiu de la Cursa per a la Infància és recaptar fons per la lluita contra la pobresa i infantil i garantir la cohesió social pel futur adult dels infants de Terrassa. Cada any la cursa s’ha anat consolidant amb un nombre creixent de participants que l’any passat van arribar a les 900 persones.Durant tot l’any uns 400 nens han participat de les diferents activitats i programes que organitza el Centre d’Esplai Guadalhorce.