La 6a edició de la Fira de l’Oliva de Ca n’Anglada s’adapta a la pandèmia

L’any passat no es va poder celebrar per la pandèmia. Potser per això, la sisena edició de la Fira de l’Oliva es reprèn amb força i se celebrarà el 24 d’abril, de 10 del matí a 8 del vespre. Serà una fira diferent, redissenyada i adaptada a les circumstàncies amb totes les mesures de prevenció de contagis i d’higiene possibles implementades.

Està organitzada per l’Associació de Comerciants – El Tomb de Ca n’Anglada amb el suport de l’Ajuntament, la Diputació i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. L’activitat s’hapresentat aquest dimarts al migdia a la Masia de Ca n’Anglada.

L’espai estarà acotat i es controlarà l’aforament. La fira començarà al carrer de Sant Cosme cantonada amb Sant Damià i es perllongarà fins a la meitat de la plaça del barri. A cada extrem se situarà un control d’accés.

Una quarantena de parades de venda d’oli, olives i derivats, productes d’alimentació i d’artesania de quilòmetre zero han confirmat la seva assistència. També hi haurà tallers infantils i 6 restaurants participen en la Ruta de la Tapa, des del dia 14 fins al 24 d’abril. Del programa cauen els concerts i l’animació, el concurs de llançament de pinyols i les activitats de restauració dins de la fira.

En aquesta ocasió també es plantarà una olivera, la cinquena.