La 6a edició del Dansa Metropolitana arriba a Terrassa amb desenes d’activitats programades

Aquest cap de setmana la 6a edició del Dansa Metropolitana ha aterrat a Terrassa amb desenes d’activitats programades que han fet gaudir de la dansa a tots els públics amb artistes locals, però també amb figures de reconeixement internacional. Aquest festival, que ja s’ha consolidat a l’escena catalana, persegueix l’objectiu de democratitzar la dansa, fent-la accessible a tota la ciutadania i ampliar i reforçar el teixit local.

Dissabte, al Teatre Principal s’ha pogut gaudir de l’espectacle immersiu Plàncton, dirigit per Anna Rubirola, on el fons del mar i la importància d’aquests organismes marins són des d’on parteixen les coreografies.

El diumenge ha estat el torn de les diferents agrupacions de dansa que han actuat al Parc de Sant Jordi, davant la Masia Freixa. Hi han participat Dansa Terrassa, Marea Danza, Valentin Alfery, Fàtima Campos i Oriol Roca. Aquesta interpretació es basa en una proposta on la dansa li dona la mà a edificis amb atractius arquitectònics tan únics com la Masia Freixa.

També diumenge i al Teatre Alegria ABOVE, de Gaston Core, ha tancat un cap de setmana replet de ritme. Una obra que surt de l’spin-off de la peça Chorus, en la qual la intèrprete projecta la imatge d’una líder que guia un grup de dones en busca de refugi polític.

Aquest projecte que se celebra des d’aquest divendres i fins al 26 de març, compta amb més de 300 activitats a 100 espais diferents repartits en 12 municipis: Barcelona, Badalona, Cornellà el Prat, Esplugues, Granollers, l’Hospitalet, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans.