La 7a temporada de l’OSV engega motors el 21 de novembre amb el concert de bandes sonores ‘Tribut a John Williams’

Arrenca una nova temporada de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) amb concerts simfònics  a la Factoria Cultural de Terrassa. El cicle de 4 noves produccions aborden la música de cinema, els tradicionals i festius valsos de Nadal, música sacra i simfònic-coral.

El proper diumenge, 21 de novembre, s’engega la programació amb un concert dedicat íntegrament a les bandes sonores de John Williams. “Tribut a John Williams” de la mà del director Rubén Gimeno i de la veu de l’actor de doblatge Salvador Vidal repassa algunes de les mítiques obres del compositor nord-americà que ja formen part de l’imaginari col·lectiu.

Des de fa ja 30 anys, el Concert de Sant Esteve, el 26 de desembre s’ha convertit en tot un clàssic a Terrassa  que sol exhaurir totes les localitats. 

 

<<El tradicional Concert de Sant Esteve, que compleix 30 anys, arribarà puntual a la seva cita el 26 de desembre>>

 

Destaca la participació del Cor de Cambra del Palau de la Música en el darrer concert de la temporada (La Novena de Beethoven) i el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell en la coproducció amb la Fundació Òpera Catalunya del concert participatiu Rèquiem de Verdi.

Nova Temporada SIMFÒNICS A TERRASSA

Aquesta serà la 7a temporada del cicle ‘Simfònics a Terrassa’. Com ja és habitual, el cicle conté propostes innovadores i abraça diferents disciplines artístiquesEls responsables de la programació destaquen que innovació, proximitat i qualitat són els seus pilars fonamentals. I és que, la línia artística del cicle aposta per apropar la clàssica a nous públics i innovar en formats escènics.

En aquest sentit, les xifes ho demostren 13.517 espectadors acumulats des de l’inici del cicle la temporada 15-16. 1.405 espectadors van assistir a la passada temporada 20-21 en una temporada atípica per les restriccions d’aforament. Tot i així, l’ocupació mitjana fou del 76,63% (només 0,37 dècimes menys que abans de la pandèmia). Totes aquestes dades permeten afirmar, doncs, que el cicle ha aconseguit fidelitzar un públic

De fet, el cicle inclou 4 concerts amb obres del gran repertori simfònic al costat d’altres programes populars i originals destinats a tot tipus de públics. I continua la línia de la música de cinema que té molt bona acceptació pel públic. És a dir,  es manté l’originalitat, la diversificació i la innovació, pilars i valors fundacionals de la formació vallesana. 

 

Orquestra Simfònica Del Vallès

Orquestra Simfònica Del Vallès