La 8a Setmana de Jocs al carrer arribarà entre el 2 i el 6 de setembre

La 8a Setmana de Jocs al carrer es farà entre el 2 i el 6 de setembre, com sempre a la plaça del Vapor Ventalló. Cada dia hi haurà una trentena de jocs tradicionals de carrer, tallers, activitats i el berenar de sempre de pa amb oli i sucre.

Aquest any la il·lustradora Anna Clariana signa el cartell que se centra amb motius del món ferroviari que anuncia l’exposició de figures i jocs de tren que durant els primers 15 dies de setembre estarà als Amics de les Arts.

La mostra ‘Txu-cu-txu’ està feta en col·laboració amb el Club Ferroviari Terrassa, un exemple de col·laboració entre entitats de la ciutat. En aquesta edició hi haurà el parxís solidari, jocs dansats amb Treure Ball o un passeig pels jocs de diferents procedències. I com sempre amb el voluntariat de PRODIS.

L’Associació terrassenca de Jocs Vadejoc manté la col·laboració amb diferents entitats dedicades al joc i al lleure infantil amb projectes com l’exposició de joguines a un antic aparador del carrer Font Vella, la narració de contes a la Casa Alegre o la maleta de jocs tradicionals amb aportacions didàctiques per a les escoles de la ciutat.

En la passada edició de la Setmana de Jocs al carrer, unes 300 famílies van passar per la plaça del Vapor Ventalló.

La 8a Setmana de Jocs al carrer arribarà entre el 2 i el 6 de setembre