La 9a Vallès Drac Race comptarà amb la participació de 1.500 corredors

Aquest cap de setmana torna la gran cita del trail running egarenc, la Vallès Drac Race. És la novena edició d’aquesta prova que des de fa uns anys organitza el Centre Excursionista de Terrassa i un cop més amb una gran acceptació. Al voltant de 1.500 corredors prendran part en alguna de les vuit curses, un cop aquest dimecres a la nit s’han tancat les inscripcions.

Dissabte a la tarda serà el torn dels més petits, amb la Vallès Drac Kids des del Parc de les Nacions Unides. Quatre curses dirigides a nois i noies d’entre 6 i 14 anys, amb una distància que oscil·la entre el quilòmetre i els 3,2 per l’Anella Verda.

Vallès Drac Kids

Els més joves seran els protagonistes dissabte a la tarda amb la Vallès Drac Kids

Diumenge els adults seran els protagonistes. A les vuit del matí, també des de Can Roca, es donarà la sortida a l’ultra marató (Vallès Drac Trail), de 48 quilòmetres i amb un desnivell positiu de 1.900 metres, una distància i una exigència a l’abast dels grans especialistes. A dos quarts de deu del matí, des de Mura, 300 corredors lluitaran per guanyar la Half Drac Trail de 25 quilòmetres. Ja fa mesos que aquesta prova va esgotar les inscripcions.

Half Drac Trail Des De Mura

Mura tornarà a ser el lloc de sortida de la Half Drac Trail

Al llarg del matí, i també des del Parc de les Nacions Unides, sortiran la resta de participants inscrits en l’Esquena del Drac, d’11 quilòmetres, i la Drac Parc de 5. Un cop més una nova oportunitat per gaudir de la pràctica esportiva i del paisatge que envolta el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Vídeo oficial de la cursa