La BCT acull l’entrega de premis literaris i d’il·lustració Natàlia Sallés

S’entreguen a la Biblioteca Central la 4a edició dels Premis literaris i d’il·lustració Natàlia Sallés. El primer Premi de Conte ha estat per Dies Regalats de Joan Ruscalleda, de Mataró. La segona premiada ha estat Tate Gualdo, de Solsona, pel relat La nosa.

La vall dels dos llacs ha estat l’única obra terrassenca que ha quedat entre els 9 finalistes d’un concurs obert a tothom major de 16 anys. Pel què fa a les il·lustracions, la guanyadora ha estat Maria Pilar Camarero pel seu treball Teixint històries. Un reconeixement que li permetrà il·lustrar la portada del pròxim llibre amb uns 16 relats presentats al concurs d’aquest any.

A l’acte, la regidora de Cultura Rosa Boladeras i l’actor Ramon Soler han llegit fragments dels relats L’última… i El hombre que escuchaba el mar, dues històries incloses en el recull d’històries de la tercera edició dels premis Natàlia Sallés i que s’ha presentat durant l’acte d’aquest dissabte.

Algunes il·lustracions dels alumnes de 4t d’ESO de l’Escola El Cim s’han exposat a les parets de la BCT. A l’acte també ha actuat la Coral de Secundària de l’Escola el Cim dirigida per la membre del grup Simfònics, Olympia Villalba.

El Premi literari i d’il·lustracions Natàlia Sallés va ser instaurat en el marc dels jocs florals de l’Escola el Cim en record a una de les seves professores que morí anticipadament a causa d’una malaltia. Els relats guanyadors d’aquest any sortiran editats en un llibre el maig de l’any que ve.