La BCT i la llibreria Bambú organitzen la primera Trobada d’il·lustradors infantils

La Biblioteca Central de Terrassa ha estat l’espai on s’ha dut a terme la primera trobada d’il·lustració infantil a la ciutat. Aquesta iniciativa, impulsada per la llibreria Bambú, pretén donar a conèixer el món de la il·lustració i la seva importància per a afavorir el foment de la lectura, i per, tal i com expliquen els organitzadors, fomentar la creativitat i la imaginació dels més petits.

Durant tot el matí d’aquest dissabte una trentena d’il·lustradors i il·lustradores han presentat i signat les seves obres als lectors interessats.

Els assistents també han pogut gaudir de tallers infantils, contacontes, tallers d’il·lustració, així com diverses activitats adreçades a infants de totes les edats.

Les dates escollides per aquesta primera trobada d’il·lustradors infantils no han estat casualitat. La proximitat amb les festes de Nadal ha ajudat a fomentar, també, la importància de que els més menuts tinguin un contacte habitual amb els llibres i que el Pare Noel o els Reis Mags els portin algun conte aquest any.