La Bct Obre Les Aules D’estudi En Horari Nocturn I Dissabtes

La BCT i la UPC reforcen les aules d’estudi durant el període d’exàmens de gener

Com és habitual durant el període d’exàmens de gener, la Biblioteca Central deTerrassa (BCT) i la UPC oferiran aules d’estudi nocturn.

Així, de l’11 de desembre al 3 de febrer, la BCT ampliarà el seu horari i obrirà de 8 del vespre a 12 de la nit, de dilluns a divendres, i els dissabtes oferirà les aules d’estudi una hora abans, de 7 del vespre a 12 de la nit. Durant aquest temps i horaris l’equipament estarà obert fent les funcions d’aula d’estudi, habilitant una sala de la biblioteca amb connexió wifi per a portàtils i dispositius mòbils. La Biblioteca Central estarà tancada el dies 23, 25, 26 i 30 desembre i 1 i 6 de gener. El 5 de gener només tancarà per la tarda.

Per la seva banda, la Biblioteca de l’ESEIAAT obrirà en el seu horari habitual, és a dir, de dos quarts de 9 del matí a dos quarts de 9 del vespre sense restriccions d’accés a usuaris. A més a més, durant els dies 27, 28 i 29 de desembre, del 2 al 7 de gener i el cap de setmana del 13 i al 14 de gener, obrirà de 9 del matí a 9 del vespre  amb accés restringit a estudiants de la UPC.

Pel que fa a les aules de l’edifici TR10, les podran utilitzar exclusivament estudiants amb carnet de la UPC. L’horari serà de 24h tots els dies de l’any, tot i que en horari de 9 del vespre a 8 del matí  i els caps de setmana i dies festius caldrà fer una reserva.