La BCT organitza una ruta literària per als lectors de la novel·la “El cosidor d’errades”

Fomentar la lectura, contribuir a la promoció de la cultura i donar a conèixer el patrimoni de la ciutat i els seus autors. Aquests són els principals objectius de la ruta literària organitzada per la xarxa de biblioteques públiques de Terrassa. En aquest cas, la iniciativa se centra en la novel·la “El cosidor d’errades”, de l’escriptora local Tessa Julià. Durant el matí d’aquest dissabte, un grup format per una vintena de lectors del llibre, ha pogut gaudir d’aquesta experiència, passejant pels carrers del centre i trepitjant els escenaris reals de la novel·la, amb el singular privilegi de poder consultar tota mena de dubtes, detalls i curiositats amb la creadora de l’obra.

El punt de partida de l’itinerari ha estat l’ajuntament, on el protagonista del llibre hi exerceix el seu càrrec de regidor. Els participants han recorregut altres punts emblemàtics com la Plaça Vella, Can Colapi o els Amics de les Arts, i en cada un dels escenaris s’hi ha realitzat la lectura d’un fragment del llibre. Una selecció dissenyada per Montserrat Busquet i Jaume Closa i documentada per Glòria Soler. Des de l’organització destaquen que la participació en aquest tipus de trobades va en augment i ho demostra el fet que la ruta sobre “El cosidor d’errades” ja té programada una segona edició per al proper 21 d’abril.

La ruta sobre “El cosidor d’errades” és la tercera iniciativa d’aquest tipus que organitza la bct Xarxa, després de les impulsades el 2015 amb la novel·la “La teranyina”, de Jaume Cabré, i el 2016 al voltant de l’obra “La ciutat del fum”, de Vicenç Villatoro.