La BCT Xarxa oferirà servei de préstec amb cita prèvia a partir de l’1 de juny

A partir de dilluns 1 de juny, les Biblioteques Terrassa, excepte la Biblioteca Districte 5, començaran a oferir a la ciutadania el servei de préstec de documents amb cita prèvia.

 Per poder accedir a aquest servei, i a partir del dilluns 25 de maig, les persones interessades hauran de demanar cita prèvia mitjançant el formulari habilitat a la biblioteca virtual, correu electrònic o bé trucant per telèfon a les biblioteques.

 Així, i a partir del proper 1 de juny, les persones que hagin reservat prèviament els documents, podran passar a recollir-los el dia i hora acordats.

 La Biblioteca Central obrirà el servei de préstec amb cita prèvia de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h mentre que la Biblioteca Districte 2, Biblioteca Districte 3, Biblioteca Districte 4 i Biblioteca Districte 6 ho faran només en horari de tarda, entre les 16 i les 20 h.

Per la seva banda, la bd5 no oferirà, de moment, servei presencial en no poder garantir les mesures de seguretat i prevenció mínimes durant aquesta fase de desconfinament.

D’aquesta forma, les persones que disposin de cita prèvia podran accedir a la biblioteca on hagin efectuat la reserva en el dia i l’hora acordats per poder retirar els documents reservats. Per fer-ho, hauran de fer ús de mascareta i mantenir la distància de seguretat.

A més, les persones usuàries podran realitzar devolucions de documents en préstec a les bústies situades a l’exterior de totes les biblioteques.

D’altra banda i per facilitar el servei a les persones usuàries, les biblioteques municipals han ampliat automàticament tots els préstecs fins el proper 31 de juliol i la recollida de llibres i material reservat abans de la fase de confinament fins el proper 22 de juny.

 Mentre les biblioteques no puguin obrir es pot accedir a un munt de serveis virtuals que ofereixen, com la plataforma de préstec de documents electrònics eBiblio Catalunya, així com gaudir de les activitats virtuals que aquestes setmanes els diferents serveis bibliotecaris han posat en marxa.

Cita previa a les biblioteques:

Demanar cita prèvia per préstec de documents per a la primera setmana de juny a través del formulari web,  telèfon o del correu electrònic. Excepte a Biblioteca Districte 5.

  • Biblioteca Central: 93 789 45 89 / bct@terrassa.cat (de dilluns a divendres entre les 10 i les 14 i entre les 16 i les 20 h)
  • Biblioteca Districte 2: 93 786 91 62 / bd2@terrassa.cat (de dilluns a divendres entre les 16 i les 20 h)
  • Biblioteca Districte 3: 93 739 70 14 / bd3@terrassa.cat (de dilluns a divendres entre les 16 i les 20 h)
  • Biblioteca Districte 4: 93 739 74 23 / bd4@terrassa.cat (de dilluns a divendres entre les 16 i les 20 h)
  • Biblioteca Districte 6: 93 739 74 20 / bd6@terrassa.cat (de dilluns a divendres entre les 16 i les 20 h)