La Biblioteca Central segueix oberta de dilluns a dissabte fins les 12 de la nit

El maig i el juny són sinònim d’exàmens finals per a molts estudiants. Des de principis de mes, la Biblioteca Central obre de dilluns a dissabte fins a les 12 de la nit. Tal com ja s’ha fet en altres períodes, com en els exàmens de gener, els dies d’obertura fins a mitjanit s’han establert després d’analitzar els resultats de l’enquesta entre el col·lectiu d’estudiants.

La Central aplicarà aquesta ampliació horària fins al dia 22 de juny, dissabtes inclosos. Per altra banda, la biblioteca del Campus de la UPC també obrirà fins a les 12 de la nit, en els dies d’entre setmana, durant el mes de juny. En diumenge, ja hi ha habilitades dues aules d’estudi a l’edifici TR10, al carrer Colom, a l’antiga seu de l’Escola Municipal d’Art i Disseny. L’horari, de 10 del matí a 12 de la nit sense interrupció.

Per tal d’accedir a aquest servei de diumenges, els i les estudiants que tinguin interès en assistir a les aules d’estudi hauran d’inscriure’s prèviament al Servei d’Universitat municipal, a través del correu terrassauniversitat@terrassa.cat o trucant al 93 736 30 23.