La Biblioteca del Districte 5 reobrirà pel carrer dels Jocs Olímpics després d’aquesta setmana tancada

A partir d’avui i fins dissabte dia 18, la Biblioteca del Districte 5, situada dins del Club Natació, estarà tancada al públic. Entre el 9 i l’11 de febrer els usuaris no han pogut accedir a part dels fons de la Biblioteca a causa dels treballs d’adequació a l’interior de l’edifici.

No serà fins passat aquests dies, el dilluns 20 de febrer, que la Biblioteca recuperi l’entrada independent des del número 7 del carrer dels Jocs Olímpics. L’objectiu dels treballs és millorar l’accessibilitat i facilitar l’ús als usuaris que fins ara han d’accedir per l’interior del Club Natació.

L’Ajuntament ha invertit uns 72.000 euros per fer un nou accés entre els pavellons i les pistes de pàdel. Una nova escala amb plataforma elevadora permetrà accedir a la terrassa posterior de la biblioteca on hi haurà una porta d’accés a l’equipament. També es reubica tot el mobiliari interior del local i es substitueix una part del paviment actual de la zona infantil.

A la porta d’accés s’hi farà un bany d’ús exclusiu als usuaris adaptat a persones amb mobilitat reduïda. També hi haurà un sistema de videoporters per facilitar el control d’accés. La Diputació s’encarrega de l’adequació de les telecomunicacions i de la planificació de la distribució dels nous espais. En una setmana tots els treballs d’adequació podrien estar enllestits.