La Bòbila Almirall sota la lluna plena, millor foto de Terrassa 2021

La lluna plena del novembre sobre la Bòbila Almirall: segons Terrassa Turisme, aquesta és la millor fotografia de la ciutat del 2021. Per quart any consecutiu, una votació popular a través d’Instagram ha estat l’encarregada d’escollir la instantània premiada. En aquesta ocasió, l’autor guardonat ha estat el Xavier Riera Margarit, mestre de l’institut-escola Pere Viver i aficionat a la fotografia. La imatge que l’ha coronat com a guanyador era una que feia almenys dos anys que perseguia, primer esperant que el pleniluni coincidís amb l’hora i la posició exactes al cel i després buscant la distància idònia per disparar.

El premi és un lot de diferents productes de la ciutat. El regidor de Turisme, Pep Forn, ha destacat com creix la participació any rere any, amb més de 64.000 fotografies en aquesta última edició. Per Terrassa Turisme, aquest concurs és una manera econòmica i efectiva de promocionar la ciutat.

El concurs ja té en marxa l’edició del 2022. Per participar-hi, només cal penjar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta Terrassa Turisme. Cada mes s’escull una imatge finalista i al cap de l’any la guanyadora es vota entre aquestes dotze.